Tagasi teemadesse

Haldatava serveri peamised eelised. TOYOTA 1000/Publica

@user_149108
13.02.2023 13:44
Liige
Haldatava serveri peamised eelised. Tere! Mõned teist kasutavad juba hallatavat serverit oma valdkonnas. Palun rääkige meile selle peamistest eelistest. Tänan teid väga igasuguse teabe eest. 

Alustatud

13.02.23

Viimane vastus

13.02.23

Vastuseid

2

Vaatamisi

272

• @user_149133
    13.02.2023 14:56
    Liige
    Tänapäeval ei seisa tehnoloogia valdkond paigal ja liigub tohutu kiirusega edasi. Praegu on turul väga palju erinevaid pakkumisi, näiteks server koos administraatoriga. Ma usun, et see teenus, mis võimaldab teil kasutada serverit või viia oma kontor või üksikud töökohad pilve, majutada veebilehte suure jõudlusega platvormil, töötada kontoriprogrammide ja raamatupidamis- ja aruandlusprogrammidega ilma süsteemiadministraatori oskuste või süsteemiadministraatori palkamiseta, on see, millest kõik on nii kaua unistanud. Ja nüüd on tänu https://gmhost.hosting/en-est/managed-servers see unistus hõlpsasti ja lihtsalt teostatav, ilma lisaseadmeid või muid kulusid ostmata. See on väga lihtne, usaldusväärne ja turvaline.
  • @user_149160
    13.02.2023 18:23
    Liige
    Jah, ma olen täiesti nõus, see säästab tõepoolest kasutus- ja omamiskulusid. Lõppude lõpuks teostavad kõik põhikonfiguratsioonid spetsialistid ja ka edasist hooldust teostavad spetsialistid. 

Autodoc CLUB App icon
Aeg autoosi vahetada? Meie veebipoe äpist leiad veelgi paremad pakkumised.
Skaneeri QR-kood AUTODOC CLUB äpp
SKÄNNI MIND