Vastutuse välistamine
Kuidas vahetada FORD Sierra Mk2 Hatchback (GBC, GBG) esi-klaasipuhastite – õpetus
alla laadimist:
0
Vaatamisi:
0

Soovituslik asendusintervall varuosa kategooriale Klaasipuhastaja : 12 month
Oluline!
Seda asendusprotseduuri saab kasutada:
FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.6, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.8, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.8, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.8, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 RS Cosworth, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.8 TD, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.3 D, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.6 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.6, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i Cat, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.8 i XR 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.9 i XR 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.9 i XR 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.9 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 16V Cosworth 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.8 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.8 i XR 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i DOHC, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.8, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 RS500 Cosworth … Vaata rohkem
Sammud võivad kergelt varieeruda olenevalt auto disainist.
FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.6, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.8, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.8, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.8, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 RS Cosworth, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.8 TD, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.3 D, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.6 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 1.6, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i Cat, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.8 i XR 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.9 i XR 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.9 i XR 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.9 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 16V Cosworth 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.8 i, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.8 i XR 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 i DOHC, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 4x4, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.8, FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) 2.0 RS500 Cosworth … Vaata rohkem
Sammud võivad kergelt varieeruda olenevalt auto disainist.
See video näitab sarnase varuosa asendamist teise sõiduki puhul
Kõik osad, mida te vahetama peate – Pesurikumm SIERRA Luukpära (GBC, GBG) ja teiste FORD mudelite jaoks
Klaasipuhastaja
Alternatiivvalikud
Vahetamine: klaasipuhastite – FORD SIERRA Hatchback (GBC, GBG). AUTODOC soovitab:
- Vahetage alati esimesi kojamehi koos. See tagab tõhusa ja ühesuguse esiklaasi puhastamise.
- Ärge ajage juhi ja kõrvalistuja kojamehi segamini.
- Mõlema kojamehe asendusprotseduur on identne.
- Kogu töö tuleb teostada seisatud mootoriga.
Vahetamine: klaasipuhastite – FORD SIERRA Hatchback (GBC, GBG). Järgi neid samme:
- Samm 1Valmistage ette uued kojamehed.
- Samm 2Tõmmake klaasipuhasti klaaspinnalt eemale kui see lõpetab.
- Samm 3Pöörake kojamehe laba üheksakümmend kraadi.
- Samm 4Vajutage ühendusklambrit.
Kas sellest juhendist oli abi?
Hinnake seda juhendit skaalal 1 kuni 5. Kui teil on küsimusi, küsige meilt.
Kasutajad hääletasid - 0
Kas te vajate uusi rehve?
Uurige järgi, millised rehvi- ja veljesuurused sobivad automudelile FORD Sierra Mk2 Hatchback (GBC, GBG)
Populaarsed Ford Sierra MK2 hooldusjuhendid
Täielikud juhised osa Pesurikumm vahetamiseks erinevatel auto FORD SIERRA mudelitel
Saa ligipääs auto hooldusassistendile!
Jälgi kulusid, halda logisid, plaani vahetusi ja veel palju muud.
FORD SIERRA Luukpära (GBC, GBG) nõuanded ja nipid
Vaata rohkem
- Kolbenschmidt plastic gauge overview
- Drive with Care: 8 Common Bad Driving Habits Explained | AUTODOC
- How to Polish Your Car Yourself and Save Money on Garage Services | AUTODOC tips
- Petrol or diesel: The engine showdown! | AUTODOC
Enim vahetatud sõiduki FORD SIERRA varuosad
Professionaalsed autokäsiraamatud kõige levinumatele tootja FORD automudelitele
Aeg autoosi vahetada? Meie veebipoe äpist leiad veelgi paremad pakkumised.

SKÄNNI MIND